Vyhľadávanie
SORTIMENT
Newsletter
Zaregistrujte sa a získajte prístup k novinkám a cenovým akciam ako prví!



Ochrana osobných údajov

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

Sme potešení Vašou návštevou na našich webových stránkach. Ochrana vášho súkromia pri spracovávaní osobných údajov je pre nás dôležitou záležitosťou a chceli by sme Vás preto informovať aj o spôsobe získavania a spracovávania poskytnutých osobných údajov.

Osobné údaje , ktoré nám poskytujete v rámci využívania služieb poskytovaných alebo ponúkaných našou spoločnosťou. alebo ktoré sú získavané počas návštevy našich webových stránok , spracovávame v súlade s právnymi predpismi v súlade zo zákonom č . 122/2013 Z .z. o ochrane osobných údajov v platnom znení.


Informácie o spoločnosti - ďalej len prevádzkovateľ:

Obchodné meno: GALIMEX s..r.o.
Sídlo: Sučianska 5470/49
036 08 Martin
Prevádzka: Sučianska 5470/49, 036 08 Martin a Rosinská cesta 17, 010 08 Žilina 
IČO: 31559093
IČ DPH SK2020431677
Zápis v registri : Okresný súd Žilina, oddiel Sro, vložka č. 318/L


Získavanie a spracovávanie osobných údajov - registrácia, objednávky, formuláre a otázky k produktom

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.autosortiment.sk, spoločnosť GALIMEX s..r.o. Vás na základe §15 Zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. učinného od 1. júla 2013 informuje, že údaje získané za účelom registrécie v internetovej predajni v rozsahu titul, meno, priezvisko, fakturačná adresa, adresa doručenia, mailová adresa a telefonický kontakt získané v súlade s §10 ods.3 písm. b) Zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov budú spracovávané a uchovávané po dobu 20 rokov v informačnom systéme spoločnosti, nakoľko uvedené osobné údaje sú nevyhnutné na plnenie predzmluvných vzťahov alebo kúpno-predajnej zmluvy, v ktorej zákazník vystupuje ako jedna zo zmluvných strán. Osobné údaje v rozsahu titul, meno, priezvisko, poštová adresa, mailová adresa a telefonický kontakt budú poskytnuté za účelom dodania tovaru prepravnej spoločnosti, ktorá je zmluvným partnerom spoločnosti Galimex s.r.o. na základe zasielateľskej zmluvy.

Spoločnosť Galimex s.r.o. prehlasuje, že tieto poskytnuté údaje budú využívané výlučne na účel, pre ktoré boli získané a nebudú využívané na marketingové aktivity spoločnosti.


Získavanie a spracovávanie osobných údajov - registrácia pre odber Newslettera

Zaregistrovanim mailovej adresy k odberu noviniek formou Newslettra zákazník udeľuje prevádzkovateľovi súhlas na spracovaním osobných údajov v rozsahu mailová adresa v zmysle s §11 ods.1 Zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Poskytnuté údaje budú spracovávané a uchovávané po dobu 20 rokov v informačnom systéme spoločnosti a budú využívané výlučne na účel, pre ktoré boli získané. Zrušenie súhlasu je možné kedykoĺvek odvolať zaslaním žiadosti prevádzkovateľovi.


Ochrana práv dotknutých osôb :

Informácie o právach osoby, ktorá osobné údaje poskytuje , nájdete v §28 Zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

 

Facebook

GALIMEX s.r.o. na Facebooku
GALIMEX s.r.o.

 na Facebooku

Akcie

Výpredaj skladových zásob náhradných dielcov - ZĽAVA 50 %

INFO : GALIMEX s.r.o. - prevádzka Žilina

tel: 041 / 5061 109, email: predajcand@galimexza.sk


Lakové tužky a spreje AUDI , VW, ŠKODA

Originálne sady lakových tužiek a sprejov na vozidlá AUDI, VW a ŠKODA.

Pre jednoduchšie vyhľadanie lakových tužiek a sprejov zadajte kód farby do vyhľadávača v ľavom menu. 


ORIGINÁLNE DIELY PRE VŠETKY ZNAČKY ÁUT

Ponúkame Vám originálne diely na vozidlá všetkých značiek.


Základný strešný nosič Škoda Citigo 3dv. , VW up! 3dv.

199,- EUR s DPH

Cena platí do vypredania skladových zásob

 


 AUTOKOZMETIKA

Prípravky na čistenie karosérie, skla, interiéru, diskov, plastov a iné špeciiálne prípravky.


 

 ODSTARAŇOVAČ ŠKRABANCOV

 

Účinný odstraňovač škrabancov  odstraňuje menšie ale aj väčšie škrabance rýchlo a spoľahlivo, je vhodný na bežné aj metalické farby, použitie na autá, motorky, karavany a lode.

 


AUTOPOŤAHY PETEX

Univerzálne autooťahy nemeckého výrobcu PETEX sú vyrobené a homologované pre používanie aj v automobiloch s bočnými airbagmi.


Ceramizer®

 

Ceramizácia je nová technológia, ktorá umožňuje renovovať motory, prevodovky, nápravy a iné zariadenia, v ktorých prebieha trenie kovu o kov.